A- A A+

Het interieur dat u verdient!

Geef uw volledige interieurproject in handen van Schilder- en decoratiewerken Bart Opsomer en u zult versteld staan van het resultaat. Wij voeren alle werken uit, gaande van schilder- en/of behangwerken tot het plaatsen van raamdecoratie en verlichting.

Op basis van ons professioneel advies maakt u een keuze uit diverse materialen, zoals decoratiemateriaal, verlichting, gordijnen, verfkleur, behang,.... Met deze materialen gaan wij aan de slag en creëren zo een uitgebalanceerd interieur, volledig naar uw smaak.

Verder kunt u ook een beroep op ons doen voor stoel- en zetelgarneringen. Daarbij kunt u kiezen uit onze ruime collectie stoffen. De uitvoering gebeurt in ons eigen atelier. Uiteraard behoort de renovatie van de zetel of stoel zelf (m.b.t. het houtwerk) ook tot de opties. U kunt kiezen uit verschillende technieken: schilderen, vernissen, patineren,... tot zelfs het bekleden met bladgoud. De renovatie van uw bestaande meubelen maakt het mogelijk uw interieur een totaal nieuwe look te geven die helemaal bij u past.

Bekijk hieronder enkele voorbeelden van door ons gerealiseerde totaalinrichtingen. Hebt u vragen, wenst u meer informatie of wilt u een vrijblijvende prijsofferte aanvragen? Neem dan contact op via de contactpagina. Wij helpen u dan graag verder.

Bizbook

  • Romi I.
    17-07-2015 12:02
    Enorm tevreden over de service, snel en professioneel
  • Liesl Q.
    16-07-2015 17:13
    Heel professioneel en daarvoor blijven wij vertrouwen !

Maandag tot zaterdag : 07:00 - 21:30

Back to Top